De lekkerste cupcakes…

Bij Muskitaart kan je ook overheerlijke cupcakes bestellen. Dit kan een naturel cupcake zijn afgewerkt met fondant of een heerlijke toef botercreme of icing. Ook uw favoriete smaak kunnen we toevoegen in het cakeje of in de topping. Cupcakes zijn voor iedere gelegenheid leuk, bijvoorbeeld een verjaardag, traktatie op school of op uw werk of gewoon lekker voor thuis. Ook cupcakes voor uw bedrijf kunnen wij maken. Ze kunnen in uw bedrijfskleuren gemaakt worden of wij zetten het logo er op. Hier is ook weer bijna alles mogelijk!

> Bekijk hier onze cupcakes

En overheerlijke verse koekjes

Koekjes maken is niet alleen leuk maar zijn ook heel erg lekker! Koekjes als traktatie is ook erg leuk om weg te geven. Koekjes werken wij af met fondant  en andere versiersels. Hierdoor heb je een uniek, lekker en mooi koekje om zelf op te eten of om weg te geven. De koekjes kunnen wij op uw verzoek ook per stuk inpakken met een leuk strikje en kaartje. Klaar om te trakteren! Hoe makkelijk is dat!?

> Bekijk hier onze koekjes

Cupe Cake Fondant

Hier is de cupcake afgwerkt met fondant. Het fondant wordt met jam of botercreme op de cupcake aangebracht. Deze keuze wordt vaak gemaakt voor de traktaties bij kinderen. We kunnen leuke plaatjes, figuurtjes of kleine boetseersels toevoegen.

Cupe Cake Botercremé

Een heerlijke toef met botercreme wordt op de cupcake gespoten. Dit kan nog worden afgewerkt met lekkere hagelslag, glitter, suikerparels en andere versiersels.

Cupe Cake eetbare prints

Hiervoor gebruiken we de cupcakes met fondant of de cupcakes met botercreme of icing en werken deze af met een leuk plaatje. Dit kan een afbeelding zijn van iets of een foto van iemand. Zo’n plaatje maakt het net nog een beetje meer af en persoonlijker.

Koekjes

Koekjes kunnen standaard gemaakt worden of afgewerkt met fondant.

Gebakjes

Deze vliegen over de toonbank! De gebakjes afgewerkt met een toef en daarop een plaatje, logo, foto, tekst, naam, leeftijd en nog veel meer. Deze geweldig leuke en lekkere gebakjes kunnen werkelijk voor iedere gelegenheid gebruikt worden. Bekijk onze foto’s om ideeën op te doen.

Wilt u zelf uw taarten maken? Bij Muskitaart is een breed assortiment aan bakbenodigheden verkrijgbaar!

INTERESSE IN EEN HEERLIJKE CUSTOM MADE TAART, CUPCAKES OF ANDER GEBAK? BIJ MUSKITAART KAN JE ALTIJD TERECHT!

Kom snel eens langs!