Welkom op Muskitaart, even voorstellen!

Mijn naam is Kelly Muskita-Ton en ben sinds Maart 2016 “Muskitaart” begonnen. Vaak word mij gevraagd hoe ik aan deze naam kom. De naam “Muskitaart” is eigenlijk onze achternaam met daarachter “art” geplakt. Na mijn school ben ik gaan werken op kantoor en ben ik altijd boekhoudster geweest. In 2011 is mijn interesse voor taarten maken begonnen. Ik heb een workshop gevolgd bij een vriendin en overigens ook een hele getalenteerde taarten bakster. Dit beviel mij zo goed en vond dit zo leuk dat ik me hier verder in ben gaan verdiepen. Ik maakte taarten voor familie, vrienden, kennissen en uiteindelijk voor klanten. Ik heb 4 jaar taarten gemaakt op bestelling voor klanten en deed dit vanuit huis naast mijn toenmalige baan. In deze vier jaar heb ik nog veel meer workshops en cursussen gevolgd en heb ik ontzettend veel taarten gemaakt. Uiteindelijk ben ik in maart 2016 een eigen winkel begonnen en heb afscheid genomen van het kantoor werk.

Taarten, cupcakes en andere zoetigheid maken is toch wel mijn passie. Daar komt wel bij dat een eigen zaak hebben ontzettend hard werken is. Samen met mijn man hebben wij een gezin met vijf kinderen en dus is het een druk, maar leuk bestaan!

Sinds 01 maart 2017 ben ik verhuisd naar een ander pand op hetzelfde plein. In mijn eerdere winkel aan het Jacob van Campenplein had ik een klein gedeelte horeca. Hier kon u koffie/thee drinken en taart nuttigen. Helaas bleek dat dit niet haalbaar was op deze locatie en de aanloop heel minimaal was. In tegenstelling tot de taarten en traktaties die ik maak, dit kon ik nauwelijks meer aan. Ik heb ervoor gekozen om afscheid te nemen van het horeca gedeelte en mij alleen nog maar te richten op het maken van taarten, cupcakes en ander gebak, het verkopen van bak benodigdheden en het organiseren van workshops, babyshowers en kinderfeestjes. Ik heb een geschikt pand gevonden ook op het Jacob van Campenplein nummer 31. Dit pand zit voorbij Zonnestudio Colors en naast eetcafe Vader Jacob.

En bakt u zelf taarten of w u dit eens gaan proberen? Dan kunt u hiervoor ook bij Muskitaart terecht. Wij hebben een breed assortiment aan bakbenodigdheden van de merken Funcakes, PME, RD, Wilton enz. Hebben wij iets niet in ons assortiment of op voorraad? Dit is geen probleem, wij kunnen bijna alles bestellen wat u nodig heeft en is binnen enkele dagen binnen.

Ik hoop dat u na het lezen van deze tekst nieuwsgierig bent geworden en onze winkel eens komt bezoeken. U bent van harte welkom!

Tot ziens in Muskitaart.

Groetjes Kelly

Wilt u zelf uw taarten maken? Bij Muskitaart is een breed assortiment aan bakbenodigheden verkrijgbaar!

INTERESSE IN EEN HEERLIJKE CUSTOM MADE TAART, CUPCAKES OF ANDER GEBAK? BIJ MUSKITAART KAN JE ALTIJD TERECHT!

Kom snel eens langs!