Kindertaarten

Voor een leuke verjaardagstaart bent u bij ons aan het juiste adres. Alle thema’s zijn wel eens voorbij gekomen. Denk hierbij aan jouw kind zijn favoriete superheld, prinses, sprookje, televisie serie, dier, kleur en nog veel meer. Taarten van Mickey & Minnie Mouse, Frozen, Minions, Woezel en Pip, Nijntje, Lego, Spiderman, en ga zo maar door, niets is te gek voor ons. Geef jou kind een onvergetelijke verjaardag met een taart in uw zelf uitgekozen thema.

Bruidstaarten

Een bruidstaart besteld u ook bij Muskitaart. Of het gaat om een enkele taart voor een klein aantal mensen of een 6 lagen taart, ook dit is allemaal mogelijk. Een strakke moderne taart, klassiek met een mooi bruidspaar bovenop, een vrolijke bloemen taart of een “naked weddingcake”, alles is bespreekbaar.

Geboorte, baby of geslachtstaarten

Een zwangerschap en geboorte is toch wel een mooi moment in ieders leven die dit meemaakt. De meeste mensen laten dit niet onopgemerkt voorbij gaan. Een babyshower is tegenwoordig helemaal in en daar hoort natuurlijk een mooie en lekkere babyshower taart bij. Al heel veel babykont en zwangere buik taarten zijn bij Muskitaart al voorbij gekomen. Een geboorte taart of wat tegenwoordig heel erg leuk is zijn onze geslachtstaarten. Hierbij wordt na een echo aan ons doorgegeven of de zwangere dame een meisje of jongen verwacht en maken wij de taart dus roze of blauw van binnen. De taart wordt afwerkt zoals de klant wenst en bij het aansnijden van de taart wordt het geslacht van de baby bekend gemaakt. Erg leuk en een mooi moment om samen, met familie en vrienden te delen.

Feyenoord-taarten

Een echte Rotterdamse Feyenoord taart voor de Feyenoord supporter! Hoe leuk is dat? Maar natuurlijk ook Excelsior, Sparta of een andere voetbalclub kan gemaakt worden. Denk hierbij aan Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Bayern Munchen en ga zo maar door …

18+ Taarten

Een 18+ plus taart is natuurlijk harstikke grappig voor bijvoorbeeld een verjaardag of een vrijgezellen feest. Vraag naar de mogelijkheden.

Overige taarten

Voor alle andere gelegenheden kunt u ook een taart bij ons bestellen. Communie, 1e tandjes, Sweet Sixteen, Kerstmis, Sinterklaas, Pasen, Halloween. Er is altijd wel een reden voor Taart!

Wilt u zelf uw taarten maken? Bij Muskitaart is een breed assortiment aan bakbenodigheden verkrijgbaar!

INTERESSE IN EEN HEERLIJKE CUSTOM MADE TAART, CUPCAKES OF ANDER GEBAK? BIJ MUSKITAART KAN JE ALTIJD TERECHT!

Kom snel eens langs!